Valmistettu Suomessa

Tuotteemme valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaallamme Meri-Lapissa. Tehdas on pohjoisin teollista tekstiilituotantoa harjoittava laitos koko pohjoismaissa ja työllistää 6-8 henkeä. Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme.

 

Tuotteemme ovat lämpimiä ja laadukkaita ja kestävät oikein hoidettuina pitkään. Korkealaatuiset, vastuullisesti tuotetut raaka-aineet ja kotimainen työ takaavat tuotteen ekologisuuden ja eettisyyden ja tekevät tuotteistamme kilpailukykyisen kansainvälistyvillä markkinoilla myös kotimaassa.

Käytämme materiaalina pääasiassa 100% merinovillaa, joka on merinolampaan pitkäkuituista ja hienoa alusvillaa. Merinovilla on villalaaduista pehmeintä ja miellyttävimmän tuntuista eikä se kutita herkkääkään ihoa. Villalle luontaisesti se säilyttää kyvyn lämmittää myös kosteana, eikä se kerää itseensä helposti bakteereita. Käyttämämme villa hankitaan luotettavalta villatukkurilta Italiasta. Villa on vastuullisesti tuotettua ja mulesing-vapaata, mikä tarkoittaa sitä, että lampaille ei tehdä villan tuotannossa aikaisemmin tyypillistä, kivuliasta loisia karkottavaa toimenpidettä. Tarvittaessa, esimerkiksi tietyn halutun ominaisuuden saavuttamiseksi tuotteissa käytetään myös muita materiaaleja kuten fleeceä ja teknisiä neuloksia. Pipojen lisäksi valmistamme kaulureita, säärystimiä ja huiveja.

Lisää tietoa materiaaleista

Husky tuotteita myydään urheilu- ja erikoiskaupoissa sekä tavarataloissa, että marketeissa ympäri Suomen. Katso jälleenmyyjät.

Tiesitkö että Husky pipot valmistetaan Suomessa ?