Takuu ja palautus

Takuu

Husky -tuotteilla on yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu

Husky -tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu tuomaan lämpöä ja iloa käyttäjälleen pitkään. Oikein hoidettuna ja säilytettynä tuotetta voi käyttää usean vuoden ajan. Tutustuthan tuotteiden hoito-ohjeisiin täällä. Jos kuitenkin havaitset tuotteessa materiaali tai valmistusvirheen, otamme tuotteestamme täyden vastuun

Reklamaatiotapauksissa toivomme sinun ottavan yhteyttä siihen kauppaan, josta olet tuotteesi ostanut. Riippuen tapauksesta kauppa hyvittää tuotteen tai vaihtaa sen uuteen vastaavaan tuotteeseen. Me käsittelemme reklamaatiot jälleenmyyjiemme kanssa. Asiointia helpottaa, jos sinulla ostoksesta kuitti tai tosite tallella. Myös tiliotteesta voi todentaa tuotteesta maksetun hinnan, mikä nopeuttaa reklamaation käsittelyä, kun tuote esim. päädytään hyvittämään.

Jos tuotetta on käsitelty väärin tai hoito-ohjeita ei ole noudatettu eli jos tuote on esimerkiksi pesty väärin, tuotteen takuu raukeaa.

Jos ostit tuotteen verkkokaupastamme, voit reklamaatio-, palautus- ja vaihtotapauksissa asioida suoraan kanssamme.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Jos Husky verkkokaupasta tilaamasi tuote on viallinen tai vääränlainen tai muusta syystä haluat palauttaa tuotteen, voit tehdä sen seuraavia ohjeita noudattaen:

Viallinen tuote

Jos tuotteessa ilmenee virhe, sinulla on 14 vuorokautta aikaa tiedottaa meitä siitä saadaksesi hyvityksen. Voit ilmoittaa viallisesta tuotteesta ja sähköpostitse osoitteeseen; info@husky.fi ja lähettää tuotteen meille postitse tai matkahuollolla paperisen tilausvahvistuksen kanssa. Hyvitämme palautuksen ja toimitamme viallisen tuotteen tilalle uuden tuotteen veloituksetta. Mikäli vastaava tuotetta ei ole, etkä halua tilalle toista tuotetta, hyvitämme tuotteen sinulle.

Tuotteen palauttaminen muusta syystä

Voit palauttaa käyttämättömän tuotteen 14 vuorokauden aikana tilauksen ostopäivästä lähettämällä tuotteen meille joko postitse tai matkahuollolla. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota tuotteille ilmaista palautusta, joten palautus tapahtuu aina asiakkaan kustannuksella. Huolehdithan että palautat tuotteen hyvin pakattuna, niin että pakkaus suojaa tuotetta myös paluumatkan aikana.

Palautuksen yhteydessä tulee mainita tilinumero palautusta varten tai tarkemmat tiedot mahdollisesta tuotteen vaihdosta. Palautathan tuotteet paperisen tilausvahvistuksen kanssa. Palautettavissa tuotteissa tulee olla alkuperäiset tuotelaput kiinnitettyinä.

Palautusosoite:
Husky Oy
Varikonkatu 13
94200 Kemi

Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti ja saat sähköpostiviestin, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteen saatekirjeeseen. Hyvitämme rahat tilillesi, mutta maksupalveluntarjoajilla voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin he suorittavat hyvityksen tilillesi.

Emme vastaanota tuotteita, jotka on ostettu muilta jälleenmyyjiltä tai muista verkkokaupoista. Joten jos ostit tuotteen jostain muualta, asioithan palautus- ja vaihtoasioissa suoraan heidän kanssaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä sähköpostitse info@husky.fi
Puhelin +358 40 0564700

Tiesitkö että Husky pipot valmistetaan Suomessa ?