Tarina

Husky Sheep Dog - 80-luvun coolein pipo

Husky-pipojen tarina juontaa kultaiselle 80-luvulle, jolloin sukset olivat pitkiä ja suoria ja pujottelumäkiä laskettiin iloiset tupsupipot päässä. Värikkäät kirjoneulepipot ihastuttivat iloisilla kuvioillaan ja tupsujen koossa ei säästelty. Tupsut eivät pomppineet ainoastaan laskettelurinteissä, vaan tekivät pipon käyttämisestä pohjoisen pakkasissa paljaspäin kulkeneen nuorison keskuudessa sosiaalisesti hyväksyttävää.

 

Huskyn slogan ’custom made ski hats for happy and smiling skiers only’ ja mielikuvitukselliset neulekuviot tennispalloista palmupuihin olivat jotain sellaista, mitä Suomessa ei aikaisemmin ollut nähty.

Husky Sheep Dog -pipon tupsu oli niin iso, että pipo ei meinannut pysyä päässä ja pitkät tupsulangat vaativat hellää huolenpitoa pysyäkseen kuosissa, mutta tupsupipo oli must-have.

Husky-pipot tulivat tutuiksi myös alppi- ja freestylelaskijoiden virallisina päähineinä ja oli valtakunnan virallinen ”hiihtopipo” aina siihen saakka, kunnes laskettelukypärät alkoivat yleistyä 2000-luvun alkupuolella.

Tänä päivänä Husky-pipot ovat suunniteltu aktiiviselle ulkoilijalle, joka arvostaa kotimaisuutta ja laatua. Design-osaaminen sekä yli 30 vuoden kokemus pipojen valmistuksesta ja kehittämisestä arktisiin olosuhteisiin takaa tuotteiden toimivuuden eri tilanteissa.

 

Tiesitkö että Husky pipot valmistetaan Suomessa ?