Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä yleiset ehdot koskevat tämän sivuston käyttäjiä ja verkkokauppamme kuluttaja-asiakkaita. Käyttämällä sivustomme palveluita, hyväksyt kaikki tällä sivustolla mainitut ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Husky Oy (Y-tunnus 0956414-4). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron kotimaassa ja EU:n alueella. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupastamme osoitteesta www.husky.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy (Husky Oy).

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Verifoneen:

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020 753 5192
kuluttaja@verifone.fi

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

Mobiilimaksutavat

Siirto-, MobilePay- ja Apple Pay -mobiilimaksutavat.

Verkkomaksujen tietoturva

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan Matkahuollolla ja toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan.

Toimitusaika

3-5 arkipäivää

Tilaukset pakataan ja lähetetään varastoltamme Kemistä. Käsittelemme tilauksia vain arkipäivinä. Emme
vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.
Pyrimme tiedottamaan mahdollisista muutoksista toimitusajoissa verkkosivullamme.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Jos Husky verkkokaupasta tilaamasi tuote on viallinen tai vääränlainen tai muusta syystä haluat palauttaa tuotteen, voit tehdä sen seuraavia ohjeita noudattaen:

Viallinen tuote

Jos tuotteessa ilmenee virhe, sinulla on 14 vuorokautta aikaa tiedottaa meitä siitä saadaksesi hyvityksen. Voit ilmoittaa viallisesta tuotteesta ja sähköpostitse osoitteeseen; info@husky.fi ja lähettää tuotteen meille postitse tai matkahuollolla paperisen tilausvahvistuksen kanssa. Hyvitämme palautuksen ja toimitamme viallisen tuotteen tilalle uuden tuotteen veloituksetta. Mikäli vastaava tuotetta ei ole, etkä halua tilalle toista tuotetta, hyvitämme tuotteen sinulle.

Tuotteen palauttaminen muusta syystä

Voit palauttaa käyttämättömän tuotteen 14 vuorokauden aikana tilauksen ostopäivästä lähettämällä tuotteen meille joko postitse tai matkahuollolla. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota tuotteille ilmaista palautusta, joten palautus tapahtuu aina asiakkaan kustannuksella. Huolehdithan että palautat tuotteen hyvin pakattuna, niin että pakkaus suojaa tuotetta myös paluumatkan aikana.

Palautuksen yhteydessä tulee mainita tilinumero palautusta varten tai tarkemmat tiedot mahdollisesta tuotteen vaihdosta. Palautathan tuotteet paperisen tilausvahvistuksen kanssa. Palautettavissa tuotteissa tulee olla alkuperäiset tuotelaput kiinnitettyinä.

Palautusosoite:
Husky Oy
Varikonkatu 13
94200 Kemi

Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti ja saat sähköpostiviestin, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteen saatekirjeeseen. Hyvitämme rahat tilillesi, mutta maksupalveluntarjoajilla voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin he suorittavat hyvityksen tilillesi.

Emme vastaanota tuotteita, jotka on ostettu muilta jälleenmyyjiltä tai muista verkkokaupoista. Joten jos ostit tuotteen jostain muualta, asioithan palautus- ja vaihtoasioissa suoraan heidän kanssaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä sähköpostitse info@husky.fi
Puhelin +358 40 0564700

Tiesitkö että Husky pipot valmistetaan Suomessa ?