Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä yleiset ehdot koskevat tämän sivuston käyttäjiä ja verkkokauppamme kuluttaja-asiakkaita. Käyttämällä sivustomme palveluita, hyväksyt kaikki tällä sivustolla mainitut ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Husky Oy (Y-tunnus 0956414-4). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron kotimaassa ja EU:n alueella. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupastamme osoitteesta www.husky.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, Collector lasku- ja osamaksutavat, Jousto lasku- ja osamaksutavat, Paytrail-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan Matkahuollolla ja toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan.

Toimitusaika

3-5 arkipäivää

Tilaukset pakataan ja lähetetään varastoltamme Kemistä. Käsittelemme tilauksia vain arkipäivinä. Emme
vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.
Pyrimme tiedottamaan mahdollisista muutoksista toimitusajoissa verkkosivullamme.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Jos Husky verkkokaupasta tilaamasi tuote on viallinen tai vääränlainen tai muusta syystä haluat palauttaa tuotteen, voit tehdä sen seuraavia ohjeita noudattaen:

Viallinen tuote

Jos tuotteessa ilmenee virhe, sinulla on 14 vuorokautta aikaa tiedottaa meitä siitä saadaksesi hyvityksen. Voit ilmoittaa viallisesta tuotteesta ja sähköpostitse osoitteeseen; info@husky.fi ja lähettää tuotteen meille postitse tai matkahuollolla paperisen tilausvahvistuksen kanssa. Hyvitämme palautuksen ja toimitamme viallisen tuotteen tilalle uuden tuotteen veloituksetta. Mikäli vastaava tuotetta ei ole, etkä halua tilalle toista tuotetta, hyvitämme tuotteen sinulle.

Tuotteen palauttaminen muusta syystä

Voit palauttaa käyttämättömän tuotteen 14 vuorokauden aikana tilauksen ostopäivästä lähettämällä tuotteen meille joko postitse tai matkahuollolla. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta tarjota tuotteille ilmaista palautusta, joten palautus tapahtuu aina asiakkaan kustannuksella. Huolehdithan että palautat tuotteen hyvin pakattuna, niin että pakkaus suojaa tuotetta myös paluumatkan aikana.

Palautuksen yhteydessä tulee mainita tilinumero palautusta varten tai tarkemmat tiedot mahdollisesta tuotteen vaihdosta. Palautathan tuotteet paperisen tilausvahvistuksen kanssa. Palautettavissa tuotteissa tulee olla alkuperäiset tuotelaput kiinnitettyinä.

Palautusosoite:
Husky Oy
Varikonkatu 13
94200 Kemi

Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti ja saat sähköpostiviestin, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteen saatekirjeeseen. Hyvitämme rahat tilillesi, mutta maksupalveluntarjoajilla voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin he suorittavat hyvityksen tilillesi.

Emme vastaanota tuotteita, jotka on ostettu muilta jälleenmyyjiltä tai muista verkkokaupoista. Joten jos ostit tuotteen jostain muualta, asioithan palautus- ja vaihtoasioissa suoraan heidän kanssaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä sähköpostitse info@husky.fi
Puhelin +358 40 0564700

Tiesitkö että Husky pipot valmistetaan Suomessa ?